مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نوآوری دانشگاهی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نوآوری دانشگاهی مبانی نظری نوآوری دانشگاهی دانلود مبانی نظری نوآوری دانشگاهی پیشینه تحقیق نوآوری دانشگاهی ادبیات نظری نوآوری دانشگاهی فصل دوم پایان نامه نوآوری دانشگاهی مبانی نظری و پیشینه تحقیق نوآوری دانشگاهی ادبیات و مبانی…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رابطه برنامه ریزی منابع سازمان و زنجیره تامین

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رابطه برنامه ریزی منابع سازمان و زنجیره تامین مبانی نظری erp مبانی نظری برنامه ریزی منابع سازمان دانلود مبانی نظری برنامه ریزی منابع سازمان مبانی نظری زنجیره تامین دانلود مبانی نظری زنجیره تامین پیشینه تحقیق…

  • دانلود پاورپوینت ارزیابی ارگونومیک از کارهای نشسته و طراحی دفتر کار

    دانلود پاورپوینت ارزیابی ارگونومیک از کارهای نشسته و طراحی دفتر کار پاورپوینت دفتر کار پاورپوینت طراحی دفتر کار پاورپوینت ارزیابی ارگونومیک پاورپوینت ارگونومیک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ارزیابی ارگونومیک از کارهای نشسته و طراحی دفتر کار در قالب…

  • پاورپوینت مرفی گیج جوشکاری

    پاورپوینت مرفی گیج جوشکاری پاورپوینت گیج کمبریج چیست پاورپوینت گیج جوشکاری دیجیتال پاورپوینت آموزش کار با گیج جوشکاری پاورپوینت انواع گیج های اندازه گیری پاورپوینت کار با گیج کمبریج پاورپوینت گیج کمبریج ایرانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مرفی…

  • طراحی و ساخت ربات پردازشگر تصویر در متلب

    طراحی و ساخت ربات پردازشگر تصویر در متلب روبات پردازشگر تصویر متلب طراحی روبات ساخت روبات برنامه نویسی IC روبات پروژه گروه برق رفتن به سایت اصلی

  • ادبیات نظری و پیشینه تجربی اضطراب رایانه ای

    ادبیات نظری و پیشینه تجربی اضطراب رایانه ای کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه اضطراب رایانه ای مبانی نظری اضطراب رایانه ای پیشینه تحقیق اضطراب رایانه ای پیشینه داخلی اضطراب رایانه ای پیشینه خارجی اضطراب رایانه ای پیشینه پژوهش…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق هویت اجتماعی دانشجو 109

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق هویت اجتماعی دانشجو 109 کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه هویت اجتماعی دانشجو مبانی نظری هویت اجتماعی دانشجو پیشینه تحقیق هویت اجتماعی دانشجو پیشینه داخلی هویت اجتماعی دانشجو پیشینه خارجی هویت اجتماعی دانشجو پیشینه…

  • دانلود پاورپوینت گزارش بازدید از موزه المپیک لوزان

    دانلود پاورپوینت گزارش بازدید از موزه المپیک لوزان پاورپوینت موزه پاورپوینت موزه المپیک پاورپوینت موزه المپیک لوزان پاورپوینت موزه لوزان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت گزارش بازدید از موزه المپیک لوزان در قالب 34 اسلاید و با فرمت pptx…

  • سطح بندی نظام گردشگری روستایی با استفاده از مدل EP

    سطح بندی نظام گردشگری روستایی با استفاده از مدل EP کلمات کلیدی : گردشگری روستایی گردشگری روستایی در ایران پایان نامه گردشگری روستایی وضعیت گردشگری روستایی در ایران سطح بندی نظام گردشگری روستایی سطح بندی روستاهای هدف گردشگری سطح بندی…

  • مقاله رشته مدیریت با عنوان بررسی عوامل مؤثر بر رضایت شغلی

    مقاله رشته مدیریت با عنوان بررسی عوامل مؤثر بر رضایت شغلی رضایت شغلی doc رضایت شغلی مقاله مقاله در مورد رضایت شغلی مقاله در مورد رضایت شغلی کارکنان مقاله در مورد رضایت شغلی مقاله رضایت شغلی کارکنان عوامل موثر بر…

  • اهمیت و ضرورت استفاده از هوش سازمانی و توانمندسازهای کلیدی آن

    اهمیت و ضرورت استفاده از هوش سازمانی و توانمندسازهای کلیدی آن کلمات کلیدی : تعریف هوش سازمانی ابعاد هوش سازمانی عناصر هوش سازمانی پایان نامه هوش سازمانی تحقیق کامل هوش سازمانی مولفه های هوش سازمانی چیست اهمیت و ضرورت هوش…

  • دانلود پاورپوینت بام سبز و دیوار سبز

    دانلود پاورپوینت بام سبز و دیوار سبز پاورپوینت بام سبز و دیوار سبز پاورپوینت بام سبز پاورپوینت دیوار سبز رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بام سبز و دیوار سبز در قالب 22 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل…

  • دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت کیفیت فراگیر 64 صفحه

    دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق مدیریت کیفیت فراگیر 64 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه مدیریت کیفیت فراگیر مبانی نظری مدیریت کیفیت فراگیر پیشینه تحقیق مدیریت کیفیت فراگیر پیشینه داخلی مدیریت کیفیت فراگیر پیشینه خارجی مدیریت کیفیت…

  • دانلود پایان نامه تحلیل دینامیکی غیر خطی سکو های ثابت فلزی دریائی با استفاده از المان الیافی

    دانلود پایان نامه تحلیل دینامیکی غیر خطی سکو های ثابت فلزی دریائی با استفاده از المان الیافی عضو مهاربندی و قاب تحلیل دینامیکی غیر خطی سکوهای ثابت فلزی دریایی المان تیرستون پس کمانشی الیافی تحلیل دینامیکی غیر خطی فشار زلزله…

  • پاورپوینت بیماری سرطان

    پاورپوینت بیماری سرطان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بیماری سرطان جهت رشته ی پزشکی در قالب 31  اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       سرطان نوعی بيماری است که…

  • پاورپوینت روش اتصال به اینترنت جهانی

    پاورپوینت روش اتصال به اینترنت جهانی پاورپوینت روش وصل شدن به اینترنت پاورپوینت تنظیمات کامپیوتر برای اتصال به اینترنت پاورپوینت دسترسی به اینترنت در ایران پاورپوینت نحوه اتصال به اینترنت جهانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت روش اتصال به…

  • پاورپوینت ترمیم در سیستمهای توزیع شده

    پاورپوینت ترمیم در سیستمهای توزیع شده رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ترمیم در سیستمهای توزیع شده جهت رشته مدیریت در قالب 36 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش        …

  • پرسشنامه سبک دلبستگی سیمپسون با روایی و پایایی

    پرسشنامه سبک دلبستگی سیمپسون با روایی و پایایی کلمات کلیدی : پرسشنامه سبك‌هاي دلبستگي پرسشنامه سبک دلبستگی aaq پرسشنامه دلبستگی نوجوانان نيوفلد دانلود پرسشنامه سبک دلبستگی کودکان پرسشنامه سبک دلبستگی سیمپسون پرسشنامه سبک های دلبستگی سیمپسون دانلود پرسشنامه سبک دلبستگی سیمپسون…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق کارآفرینی سازمانی 3

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق کارآفرینی سازمانی 3 کارآفرینی سازمانی مبانی نظری کارآفرینی سازمانی تاریخچه کارآفرینی سازمانی پیشینه تحقیق کارآفرینی سازمانی پیشینه پژوهش کارآفرینی سازمانی مبانی نظری در مورد کارآفرینی سازمانی پیشینه تحقیق در مورد کارآفرینی سازمانی ادبیات نظری کارآفرینی…

  • مقاله ترجمه شده مدیریت،مهندسی کامپیوتر و آی تی با عنوان فاکتورهای اصلی موفقیت سازمانی در انتخاب بانکداری الکترونیکی در بانک Woolwich

    مقاله ترجمه شده مدیریت،مهندسی کامپیوتر و آی تی با عنوان فاکتورهای اصلی موفقیت سازمانی در انتخاب بانکداری الکترونیکی در بانک Woolwich تغییر سازمانی تجارت الکترونیکی بانکداری الکترونیکی فاکتورهای اصلی موفقیت و بررسی موردی دانلود مقاله ترجمه شده مدیریت،مهندسی کامپیوتر و…

  • بررسی عوامل موثر بر بحران های بانکی در ایران

    بررسی عوامل موثر بر بحران های بانکی در ایران تقاضای پول بحران های بانکی رابطه بحران های بانکی و تقاضای پول دانلود پایان نامه تقاضای پول دانلود پایان نامه بحران های بانکی اثر بحران های بانکی بر تقاضای پول عوامل…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های فشار روانی 74 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق نظریه های فشار روانی 74 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه نظریه های فشار روانی مبانی نظری نظریه های فشار روانی پیشینه تحقیق نظریه های فشار روانی پیشینه داخلی نظریه های فشار روانی…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش روابط جنسی زناشویی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش روابط جنسی زناشویی فصل دوم پایان نامه روابط جنسی زناشویی مبانی نظری روابط جنسی زناشویی پیشینه تحقیق روابط جنسی زناشویی پیشینه پژوهش روابط جنسی زناشویی پیشینه نظری روابط جنسی زناشویی ادبیات نظری روابط جنسی زناشویی…

  • پاورپوینت محاسبه انرژی مصرفی هنگام استراحت ، اجرای فعالیت های زیر بیشینه و بیشینه در دوران رشد

    پاورپوینت محاسبه انرژی مصرفی هنگام استراحت ، اجرای فعالیت های زیر بیشینه و بیشینه در دوران رشد محاسبه انرژی مصرفی اجرای فعالیت های زیر بیشینه و بیشینه در دوران رشد پاورپوینت محاسبه انرژی مصرفی رفتن به سایت اصلی •طبق قانون…

  • پاورپوینت بررسی استانداردهای خدمات پس از فروش

    پاورپوینت بررسی استانداردهای خدمات پس از فروش پاورپوینت بررسی استانداردهای خدمات پس از فروش بررسی استانداردهای خدمات پس از فروش تعریف فروش روندی هفت مرحله ای فروش مشتری کیست ؟ مشتری چه انتظاراتی دارد ؟ چرخه رضایت مشتری عواقب رضایت…

  • ارزیابی قراردادهای جدید نفتی

    ارزیابی قراردادهای جدید نفتی قراردادهای نفتی قراردادهای جدید نفتی ایران نقد و بررسی قراردادهای جدید نفتی دانلود مقاله رشته نفت ارزیابی قراردادهای جدید نفتی رفتن به سایت اصلی دانلود مقاله رشته نفت ارزیابی قراردادهای جدید نفتی       مقدمه…

  • پاورپوینت شکلات و انواع آن

    پاورپوینت شکلات و انواع آن دانلود پاورپوینت شکلات و انواع آن پاورپوینت شکلات پاورپوینت انواع شکلات تحقیق راجب انواع شکلات و تاریخچه آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت شکلات و انواع آن جهت رشته صنایع غذایی در قالب 67…

  • پاورپوینت آموزه های الهی درس نوزدهم اهمیت تلاش و کوشش

    پاورپوینت آموزه های الهی درس نوزدهم اهمیت تلاش و کوشش پاورپوینت درس نوزدهم اهمیت تلاش و کوشش دانلود پاورپوینت درس نوزدهم اهمیت تلاش و کوشش پاورپوینت درباره درس نوزدهم اهمیت تلاش و کوشش رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزه…

  • پاورپوینت روانشناسي كودك

    پاورپوینت روانشناسي كودك پاورپوینت روانشناسي كودك تحقیق روانشناسي كودك روانشناسي كودك بررسی روانشناسي كودك روانشناسي كودك اهداف بهداشتي در دوران كودكي و نوجواني مراحل درك كودك هيجانات كودكان سبك هاي چهار گانه فرزند پروي پنج مرحله اصلي پرورش هيجان رفتن…

  • پاورپوینت ویژگی انجماد غذا

    پاورپوینت ویژگی انجماد غذا پاورپوینت انجماد مواد غذایی پاورپوینت سه مثال برای انجماد پاورپوینت شرکت انجماد پاورپوینت محصولات غذایی یخ زده رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ویژگی انجماد غذا جهت رشته تغذیه در قالب 14 اسلاید و با فرمتpptxبصورت کامل…

  • مسوولیت قراردادی پزشك در برابر بیمار

    مسوولیت قراردادی پزشك در برابر بیمار حقوق بیمار رابطه سببیت و تمیز سبب مسوولیت قراردادی پزشک مسؤولیت مبتنی بر تقصیر مسوولیت پزشک در برابر بیمار مسوولیت قراردادی پزشك در برابر بیمار دانلود پایان نامه رشته حقوق خصوصی رفتن به سایت…

  • پاورپوینت آشنایی با سالمندی و علل آن

    پاورپوینت آشنایی با سالمندی و علل آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با سالمندی و علل آن جهت رشته گوناگون در قالب 28 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • پاورپوینت بهداشت آب

    پاورپوینت بهداشت آب دانلود رایگان پاورپوینت رشته بهداشت دانلود رایگان پاورپوینت بهداشت آب پاورپوینت بهداشت آب بهداشت آب آب آشامیدنی سالم آلودگی آب خطرهای زیست شناختی خصوصیات باکتریولوژی آب آشامیدنی گندزدایی آب مخازن و منابع گندزدايي آب انبارها و مخازن…

  • پاورپوینت آشنایی با در و پنجره در معماری اسلامی

    پاورپوینت آشنایی با در و پنجره در معماری اسلامی پاورپوینت معماری اسلامی پاورپوینت معماری اسلامی ایران دانلود پاورپوینت معماری اسلامی پاورپوینت درباره معماری اسلامی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با در و پنجره در معماری اسلامی جهت رشته…

  • پاورپوینت آموزشی قراردادهای پيمانکاری

    پاورپوینت آموزشی قراردادهای پيمانکاری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی قرارداد های پيمانکاری جهت رشته کاریابی و کارآفرینی در قالب 127 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       کارفرما…