پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

دانلود پایان نامه نوشیدنی های گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های غیر الکلی گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های ماء الشعیر
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی
نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

رفتن به سایت اصلی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

 

***آپدیت:تمام استانداردها و استانداردسازیهای مربوطه در قالب 85 صفحه بصورت رایگان ضمیمه شده است.

 

کل صفحات=125 صفحه پایان نامه + 85 صفحه آپدیت

 

 

 

چکیده :

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.

پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

روند تولید نوشابه های گازدار طی 15 سال اخیر، حاکی از رشد بی سابقه این صنعت می باشد. به طوری که متوسط رشد تولید نوشابه در 15 سال اخیر به 21 درصد بالغ می گردد. بر اساس نمودار شماره 1، بیشترین میزان تولید این فرآورده مربوط به سال 1357 می باشد و هر چند که تولید بعد از انقلاب رو به کاهش نهاده است؛ لیکن این میزان به مراتب بیش از سال های قبل از انقلاب می باشد. دلایل اساسی کاهش تولید نوشابه را می توان در تنگناهای بعد از انقلاب، جنگ تحمیلی، سیاست های دولت مبنی بر اعمال محدودیت های ارزی برای صنایع نوشابه سازی و افزایش قیمت نوشابه های غیرالکلی جستجو نمود. تولید ماءالشعیر که پس از متوقف نمودن واحدهای ساخت نوشابه های الکلی و در سال 1358 آغاز گردید نیز از رشد قابل توجهی برخوردار می باشد. در سال 1361، حدود 23 میلیون بطرماءالشعیر در کشور تولید شده و متوسط رشد تولید این فرآورده طی سال 1358 تاکنون حدود 17 درصد می باشد.

تذکر این نکته ضروری است که یکی از عوامل اصلی پایین بودن تولید بعضی از فرآورده ها از جمله آب معدنی و ماءالشعیر، عدم استقبال مردم در مصرف آن ها در مقایسه با سایر نوشابه های گازدار می باشد.

بررسی ظرفیت واحدهای نوشابه سازی

نوشابه هایی که همزمان در کشور تولید می شوند را می توان به پنج گروه تقسیم بندی نمود. گروه اول به نوشابه های غیر الکلی گازدار دارای عصاره معروف می باشد. معروف ترین فرآورده های این گروه با نام های تجارتی پپسی کولا و کوکاکولا به بازار عرضه گردیده و تقریباً مصرف همگانی دارند. گروه دوم به نوشابه های غیر الکلی گازدار دارای رنگ های خوراکی مجار (کانادادرای) تعلق دارد. گروه سوم از این تقسیم بندی را نوشابه های غیر الکلی گازدار بیرنگ و دارای مواد طعم دهنده (سون آپ) تشکیل می دهند. گروه چهارم به نوشابه های غیر الکلی گازدار بی طعم و آب های معدنی اطلاق می گردد. گروه پنجم از نوشابه ها که پس از انقلاب و در پی تعطیل شدن واحدهای ساخت نوشابه های الکلی تولید می گردد، ماءالشعیر نام داشته و بر اساس تعریف مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، ماءالشعیر (کوشاب) فرآورده ای است گازدار غیر الکلی که از مالت جو، آب، رازک و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی با یا بدون افزودن شکر و برنج تهیه می گردد.

 

 

 کلمات کلیدی:

نوشیدنی

نوشیدنی های گازدار

نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

پیشگفتار

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.

 

تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

 

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

 

 

 

 

فهرست

پیشگفتار 1

بررسی ظرفیت واحد های نوشابه سازی 2

مواد تشکیل دهنده نوشابه های غیر الکلی گازدار 3

انواع مختلف نوشابه های غیر الکلی گازدار 5

شمای ساخت نوشابه در کارخانه 6

مراحل تولید نوشابه گازدار 7

فساد میکروبی نوشابه های گازدار 10

مشکلات میکروبیولوژیکی نوشابه های گازدار 12

میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه ها 13

آزمایش های میکروبی اختصاصی نوشابه گازدار 14

فلور میکروبی طبیعی نوشابه گازدار 15

تغییر فلور میکروبی در فرآورده های فاسد 16

روش های توصیه شده 16

کنترل کیفیت نوشابه های گازدار 17

آماده کردن نمونه 18

وزن مخصوص 18

عصاره خشک 18

بریکس 19

خاکستر 19

اسیدیته 19

PH 19

قند بعد از هیدرولیز 20

گاز کربنیک 20

شناسایی 20

طرز تهیه محلول رزورسنیول 20

اسیدلاکتیک 20

درصد خلوص 21

اسید آسکوربیک 21

طرز تهیه محلول نشاسته 21

رطوبت 22

آزمون بر روی لاک داخل قوطی 22

سنجش درصد خلوص 23

تست شناسایی 23

ویژگی ها و آزمون های لازم بر روی قوطی ها 24

درب قوطی های نوشابه های غیر الکلی گازدار 25

آزمایش تعیین خاکستر 25

کارامل 25

روش شناسایی و اندازه گیری درصد خلوص بنزوات سدیم 25

آزمایش کربن سیاه 26

آزمایش های تعیین رطوبت رازک 27

هیدروکسید سدیم 28

اسید کلریدریک 29

اسید سولفوریک 29

طرز تهیه معرف کریستال ویولت 30

محلول رینگر 31

آزمایش تاییدی کلیفرم 31

آزمایشات انجام شده بر روی مواد اولیه مصرفی 32

اسید سولفوریک 32

ویژگی های میکروبیولوژیکی 33

شمارش کلی فرم ها در روش سه لوله ای 33

اسیدیته کل – اندازه گیری با معرف فنل فتالئین 34

اندازه گیری قند احیا کننده و قند تام 35

اندازه گیری گاز 35

ویژگی ها و روش های آزمون نوشابه های گازدار 35

کنترل میکروبی از تانک ها و خطوط تولید و آب مصرفی 36

روش رنگ آمیزی میکروارگانیزم ها 36

روش گرام 37

کنترل میکروبی محصول 37

کنترل های میکروبی آزمایش ها 39

انواع محیط کشت 39

روش های کشت 40

کنترل های متفرقه 40

آزمایش عصاره مالت 40

آزمایش سختی آب 41

آزمایش خاک های صافی مورد مصرف 41

تست سوداری تانکها 42

آزمایش تشتک 42

عصاره خشک 42

اسیدیته 43

آزمایشات متفرقه 43

کنترل و آزمایشاتی که در زمان پخت و فیلتراسیون انجام می گیرد 47

آزمایشات مایع فیلتر شده و آماده مصرف 48

کنترل و آزمایشات مالت 48

وزن حجمی 49

اندازه گیری ازت در پروتئین 49

روش تقطیر 50

جوانه زدن ظاهری 50

رطوبت جو 50

وزن هزاردانه 51

فن آوری تولید ماء الشعیر 52

تعریف 52

خواص ماء الشعیر 52

مواد اولیه مصرفی در تولید ماء الشعیر 53

فرایند تولید ماء الشعیر 63

واحد های مختلف تولید ماء الشعیر 64

واحد بوجاری 64

واحد مالت سازی 64

خیساندن و شستشوی جو 65

جوانه زدن 65

کوره مالت سازی 66

دستگاه پوست گیر مالت 66

واحد پخت 66

آسیاب 66

تانک پخت 66

تانک صافی 67

تانک جوش 67

تانک ترسیب 67

واحد سرد کننده 68

دستگاه سانتریفوژ 68

دستگاه فیلتر خاک صافی 69

دستگاه فیلتر کاغذی 69

تولید و بسته بندی 69

دستگاه فیلتر 71

دستگاه پرس و دربند 72

استاندارد ماء الشعیر ایران 72

تعریف ماء الشعیر 72

مواد اولیه متشکله 72

ویژگی های ماء الشعیر 74

ویژگی های حسی 74

ویژگی های بهداشتی 74

ویژگی های فیزیکوشیمیایی 74

بسته بندی 77

نوع شیشه ای 77

نوع قوطی 77

 روش های آزمون ماء الشعیر 78

تصفیه فاضلاب 81

انواع فاضلاب 82

فاضلاب شیمیایی 82

آشغالگیر 82

انواع آشغالگیر 82

نکات مثبت متعادل سازی 83

تصفیه خانه پکیج 83

پارامترهای آلودگی 84

مبانی اجرایی 85

تاریخچه شرکت بهنوش 86

خطوط تولید 86

مراحل ساخت و تولید دلستر در شرکت بهنوش 87

بوجاری 87

نکات 90

دیاگرام فرایند بوجاری 90

واحد پخت 91

دیاگرام فرایند مالتینگ 92

دیاگرام فرایند پخت 92

واحد فیلتراسیون 92

دیاگرام فرایند سردخانه 93

دیاگرام فرایند عصاره مالت 93

دیاگرام خط تولید دلستر 93

دیاگرام خط تولید قوطی 93

دیاگرام خط تولید گردشی 93

آزمایشها 94

ویژگی های نوشیدنی مالت طعم دار 97

ویژگی های نوشیدنی های مالت ساده 98

بحث ونتیجه گیری 99

منابع 102

 

 

 

  • تحقیق ریسک های موضوع بیمه با نگاهی بر حقوق داخلی

    تحقیق ریسک های موضوع بیمه با نگاهی بر حقوق داخلی دانلود تحقیق ریسک های موضوع بیمه با نگاهی بر حقوق داخلی ریسک موضوع بیمه مشخصات ریسک به عنوان موضوع عقد بیمه اعلام ریسک توسط بیمه گذار در هنگام انعقاد قرارداد…

  • نحوه برندسازی و مراحل لازم جهت رسیدن به یک برند موفق

    نحوه برندسازی و مراحل لازم جهت رسیدن به یک برند موفق کلمات کلیدی : پایان نامه برند پایان نامه مدیریت برند وظایف مدیریت برند نحوه شکل گیری برند رویکردهای مدیریت برند جايگاه‌ برند در جهان امروز جایگاه مدیریت برند در…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق بیمه و رتبه بندی در بیمه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق بیمه و رتبه بندی در بیمه مبانی نظری بیمه و رتبه بندی در بیمه ادبیات و مبانی نظری بیمه و رتبه بندی در بیمه پیشینه تحقیق بیمه و رتبه بندی در بیمه دانلود پیشینه تحقیق…

  • پاورپوینت آشنایی با ترومای شکم

    پاورپوینت آشنایی با ترومای شکم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با ترومای شکم جهت رشته پزشکی در قالب 20 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش       ترومای شکمی…

  • بهینه سازی شرایط کشت برای تولید مواد ضد میکروبی توسط لاکتوباسیلوس

    بهینه سازی شرایط کشت برای تولید مواد ضد میکروبی توسط لاکتوباسیلوس بهینه سازی شرایط کشت برای تولید مواد ضد میکروبی توسط لاکتوباسیلوس رفتن به سایت اصلی نمونه ترجمه افزایش تقاضای مصرف کنندگان برای خرید مواد ضد میکروبی طبیعی که می…

  • پاورپوینت بخارات گازها و اهمیت نشت گاز

    پاورپوینت بخارات گازها و اهمیت نشت گاز پاورپوینت گازها و بخارات آلی پاورپوینت گازها و بخارات قابل اشتعال پاورپوینت نمونه برداری از گازها و بخارات پاورپوینت اهمیت نشت گاز رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بخارات گازها و اهمیت نشت…

  • پاورپوينت فرایند متالورژی پودر

    پاورپوينت فرایند متالورژی پودر پاورپوينت فرایند متالورژی پودر دانلود پاورپوينت فرایند متالورژی پودر پاورپوینت مزایای متالورژی پودر دانلود فایل پاورپوینت فرایند متالورژی پودر پاورپوینت متالورژی دانلود پاورپوينت در مورد فرایند متالورژی پودر رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت فرایند متالورژی…

  • پرسشنامه 158 سوالی سلامت اجتماعی مبتنی بر آموزه های اسلامی

    پرسشنامه 158 سوالی سلامت اجتماعی مبتنی بر آموزه های اسلامی کلمات کلیدی : پرسشنامه سلامت اجتماعی پرسشنامه سلامت اجتماعی اسلامی پرسشنامه استاندارد سلامت اجتماعی پرسشنامه عوامل اجتماعی موثر بر سلامت پرسشنامه سلامت اجتماعی شمسایی و همکاران پرسشنامه سلامت اجتماعی مبتنی…

  • پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه برنامه ریزی استراتژیک

    پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه برنامه ریزی استراتژیک فصل دوم پایان نامه برنامه ریزی استراتژیک مبانی نظری برنامه ریزی استراتژیک پیشینه تحقیق برنامه ریزی استراتژیک پیشینه داخلی برنامه ریزی استراتژیک پیشینه خارجی برنامه ریزی استراتژیک پیشینه پژوهش برنامه…

  • دانلود پاورپوینت معماری بیمارستان رسول اکرم

    دانلود پاورپوینت معماری بیمارستان رسول اکرم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معماری بیمارستان رسول اکرم جهت رشته معماری در 49 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       یکی از اماکن…

  • پاورپوینت آشنایی با ممیزی داخلی

    پاورپوینت آشنایی با ممیزی داخلی پاورپوینت ممیزی داخلی دانلود پاورپوینت آشنایی با ممیزی داخلی پاورپوینت ممیزی داخلی پاورپوینت ممیزی داخلی چیست؟ پاورپوینت شناخت ممیزی داخلی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ممیزی داخلی جهت رشته معماری در قالب 32 اسلاید…

  • پاورپوینت چشم انداز ملی

    پاورپوینت چشم انداز ملی پاورپوینت نمونه چشم انداز شخصی پاورپوینت نحوه نوشتن چشم انداز فردی پاورپوینت چشم انداز زمان چیست پاورپوینت چشم انداز فردی چیست رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت چشم انداز ملی جهت رشته تاریخ و باستان در قالب…

  • پاورپوینت کتاب روانشناسی کودکان استثنایی از احمدوند

    پاورپوینت کتاب روانشناسی کودکان استثنایی از احمدوند پاورپوینت روانشناسی کودکان استثنایی پاورپوینت اختلالات رفتاری کودکان استثنایی پاورپوینت کودکان استثنائی دانلود پاورپوینت کودکان استثنایی پاورپوینت درباره کودکان استثنایی پاورپوینت آموزش کودکان استثنایی پاورپوینت کتاب کودکان استثنایی پاورپوینت در مورد کودکان استثنایی…

  • سازمان تجارت جهانی

    سازمان تجارت جهانی حق مالکیت فکری ایران سازمان تجارت جهانی حقوق مالکیت فکری دانلود مقاله سازمان تجارت جهانی ساختار سازمان تجارت جهانی رفتن به سایت اصلی سازمان تجارت جهانی     مقدمه جهانی شدن و سازمان تجارت جهانی دو مقوله‌ای…

  • پاورپوینت بررسی درخت ها

    پاورپوینت بررسی درخت ها دانلود پاورپوینت بررسی درخت ها تحقیق در مورد پاورپوینت بررسی درخت ها پاورپوینت بررسی درخت ها و انواع آن پاورپوینت بررسی درخت ها قابل ویرایش رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بررسی درخت ها جهت رشته…

  • پاورپوینت خلاصه کتاب طراحی الگوریتم ها ترجمه جعفر نژاد قمی

    پاورپوینت خلاصه کتاب طراحی الگوریتم ها ترجمه جعفر نژاد قمی پاورپوینت کتاب طراحی الگوریتم ها پاورپوینت کتاب طراحی الگوریتم ها جعفر نژاد قمی پاورپوینت طراحی الگوریتم ها ترجمه جعفر نژاد قمی پاورپوینت درباره طراحی الگوریتم رفتن به سايت اصلي دانلود…

  • بررسی ابعاد و عناصر هوش سازمانی

    بررسی ابعاد و عناصر هوش سازمانی کلمات کلیدی : تعریف هوش سازمانی ابعاد هوش سازمانی عناصر هوش سازمانی پایان نامه هوش سازمانی تحقیق کامل هوش سازمانی مولفه های هوش سازمانی چیست اهمیت و ضرورت هوش سازمانی توانمندسازهای کلیدی هوش سازمانی…

  • دانلود پاورپوینت تاثیر فضا بر خلاقیت و رشد فکری کودکان

    دانلود پاورپوینت تاثیر فضا بر خلاقیت و رشد فکری کودکان پاورپوینت تاثیر فضا بر خلاقیت پاورپوینت کودکان پاورپوینت تاثیر فضا بر رشد پاورپوینت تاثیر فضا بر خلاقیت و رشد فکری کودکان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تاثیر فضا بر…

  • بررسی رویکردها و نظریه های بلوغ حرفه ای و شغلی کارکنان

    بررسی رویکردها و نظریه های بلوغ حرفه ای و شغلی کارکنان جنبه های بلوغ حرفه‌ای ساختار بلوغ حرفه‌ای رویکرد تکاملی سوپر در مورد بلوع حرفه ای نظریه تصمیم‌گیری تیدمن در مورد بلوع حرفه ای تئوری جامع کریتیز در مورد بلوع…

  • دانلود پاورپوینت موتورهای پله ای

    دانلود پاورپوینت موتورهای پله ای پاورپوینت موتورهای پله ای پاورپوینت انواع موتورهای پله ای پاورپوینت کاربرد موتورهای پله ای پاورپوینت عملکرد موتورهای پله ای رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت موتورهای پله ای جهت رشته برق در قالب 71 اسلاید…

  • پاورپوینت آشنایی با واكنش ‌های هسته ای و كاربرد آنها

    پاورپوینت آشنایی با واكنش ‌های هسته ای و كاربرد آنها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با واكنش ‌های هسته‌ای و كاربرد آن‌ها جهت رشته فیزیک در قالب 17 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع…

  • پرسشنامه تاثیر و ارتباط برند و لوگو در اهداف خرید کالاهای لوکس

    پرسشنامه تاثیر و ارتباط برند و لوگو در اهداف خرید کالاهای لوکس پرسشنامه خرید کالاهای لوکس پرسشنامه اهداف خرید کالاهای لوکس پرسشنامه رابطه برند و لوگو در اهداف خرید کالاهای لوکس پرسشنامه تاثیر برند و لوگو در اهداف خرید کالاهای…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق محافظه کاری 34 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق محافظه کاری 34 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه محافظه کاری مبانی نظری محافظه کاری پیشینه تحقیق محافظه کاری پیشینه داخلی محافظه کاری پیشینه خارجی محافظه کاری پیشینه پژوهش محافظه کاری پیشینه نظری…

  • تحقیق کامل در مورد نظم و انضباط دانش آموزان و بهبود آن

    تحقیق کامل در مورد نظم و انضباط دانش آموزان و بهبود آن تحقیق در مورد انضباط دانش آموزان مقاله در مورد انضباط دانش آموزان تحقیق نظم و انضباط دانش آموزان مقاله در مورد نظم و انضباط در مدرسه علل بی…

  • دانلود پاورپوینت گسترش عملکرد کیفیت QFD

    دانلود پاورپوینت گسترش عملکرد کیفیت QFD دانلود پاورپوینت qfd پاورپوینت رایگان qfd دانلود رایگان پاورپوینت qfd پاورپوینت گسترش عملکرد کیفیت دانلود پاورپوینت گسترش عملکرد کیفیت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت گسترش عملکرد کیفیت جهت رشته مدیریت در 34 اسلاید…

  • ادبیات نظری و پیشینه تجربی هوش چندگانه

    ادبیات نظری و پیشینه تجربی هوش چندگانه فصل دوم پایان نامه هوش چندگانه مبانی نظری هوش چندگانه پیشینه تحقیق هوش چندگانه پیشینه داخلی هوش چندگانه پیشینه خارجی هوش چندگانه پیشینه پژوهش هوش چندگانه پیشینه نظری هوش چندگانه ادبیات نظری هوش…

  • پایان نامه كارشناسی ارشد رشته الهیات گرایش فقه و مبانی حقوق با عنوان بررسی فقهی حقوقی حكم اجرای حدود

    پایان نامه كارشناسی ارشد رشته الهیات گرایش فقه و مبانی حقوق با عنوان بررسی فقهی حقوقی حكم اجرای حدود دانلود پایان نامه حدود دانلود پایان نامه حكم اجرای حدود فلسفه تشریع حدود اجرای حدود در عصرحضور و غیبت موانع اجرای…

  • پاورپوینت درس اقتصاد خرد

    پاورپوینت درس اقتصاد خرد رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با درس اقتصاد خرد جهت رشته اقتصاد در قالب 252 اسلايد و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش       علم اقتصاد…

  • دانلود پاورپوینت سیستم اطلاعات مدیریت MIS

    دانلود پاورپوینت سیستم اطلاعات مدیریت MIS پاورپوینت آشنایی با MIS و کاربرد های آن پاورپوینت معرفی سیستم مدیریت اطلاعات پاورپوینت در مورد MIS و مزایای آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سیستم اطلاعات مدیریت MIS جهت رشته مدیریت در…

  • پاورپوینت بررسی فرهنگ در رفتار سازمانی

    پاورپوینت بررسی فرهنگ در رفتار سازمانی کلمات کلیدی : بررسی فرهنگ در رفتار سازمانی فرهنگ و انواع آن فرهنگ سازمانی مدل فرهنگ سازمانی شاین چگونگی، شکل گیری ، تداوم و تغییر فرهنگ سازمانی فرآیند مدیریت فرهنگ سازمانی رابطه فرهنگ سازمانی…

  • فصل دوم پایان نامه و پیشینه پژوهش شکل گیری هویت سازمانی

    فصل دوم پایان نامه و پیشینه پژوهش شکل گیری هویت سازمانی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه شکل گیری هویت سازمانی مبانی نظری شکل گیری هویت سازمانی پیشینه تحقیق شکل گیری هویت سازمانی پیشینه داخلی شکل گیری هویت سازمانی…

  • رابطه بین فرهنگ سازمانی و مدیریت مشارکتی

    رابطه بین فرهنگ سازمانی و مدیریت مشارکتی فرهنگ سازمانی مدیریت مشارکتی درگیر شدن در کار رابطه بین فرهنگ سازمانی و مدیریت مشارکتی دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی و مدیریت مشارکتی در دبیرستانهای دخترانه…

  • پروپوزال بررسی ارتباط بین رضایت شغلی کارمندان و رضایت ارباب رجوع

    پروپوزال بررسی ارتباط بین رضایت شغلی کارمندان و رضایت ارباب رجوع رضایت شغلی رضایت مشتریان رضایت شغلی کارکنان بیمه رضایت مشتریان از شرکتهای بیمه رابطه رضایت شغلی کارکنان و رضایت مشتریان بررسی ارتباط بین رضایت شغلی کارمندان و رضایت ارباب…

  • دانلود پاورپوینت (اسلاید) با موضوع برنامه ریزی استراتژیک

    دانلود پاورپوینت (اسلاید) با موضوع برنامه ریزی استراتژیک ppt برنامه ریزی استراتژیک پاورپوینت برنامه ریزی استراتژیک دانلود پاورپوینت برنامه ریزی استراتژیک پاورپوینت مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک رفتن به سايت اصلي  دانلود پاورپوینت پاورپوینت برنامه ريزي استراتژيك جهت رشته مدیریت در…

  • پروپوزال ارزیابی امکان استفاده از بودجه ریزی عملیاتی در دانشگاه

    پروپوزال ارزیابی امکان استفاده از بودجه ریزی عملیاتی در دانشگاه بودجه ریزی عملیاتی اجرای بودجه ریزی عملیاتی در دانشگاه امکان سنجی طراحی بودجه ریزی عملیاتی امکان سنجی استقرار بودجه ریزی عملیاتی امکان سنجی پیاده سازی بودجه ریزی عملیاتی در دانشگاه…